Mensen

Prijslijst Silke Nails & Beauty

Ekilibrium

Een hart voor mens & dier

Nagelstyling

Nagelstyling: Alles wat met de verzorging van handen en nagels te maken heeft!

 

De moderne vrouw heeft de laatste jaren nagelstyling steeds maar populairder gemaakt waardoor nagelstyling een ware evolutie heeft ondergaan.

Je handen zijn namelijk voor velen een visitekaartje. Ze maken het eerste contact in zowel de privésfeer als het zakelijke leven. En voor velen zorgen verzorgde handen dan ook voor een bepaalde zekerheid.

 

Elk nagelsalon doet dus aan nagel- & handverzorging. Zo kan je denken aan kunstnagels zoals gelnagels of gellak, maar ook aan een manicure!

Zo worden je handen, nagels & nagelriemen in topconditie gebracht.

 

Nailart heeft de laatste jaren ook zijn opmars gemaakt. Dit is versiering voor op de nagels zoals bijvoorbeeld steentjes, bloempjes, stempels & stickers.

Zo kunnen er ware kunstwerkjes gemaakt worden!

 

Maar waarom zou je kiezen voor een manicure, sopolish of gelnagels?

 

Elke nagellook is uniek en een uitdrukking van iemands eigen persoonlijke stijl. Voor elke nagelwens bestaat er bovendien de juiste oplossing.

Pronails ontwikkelde hierom 3 premium nail colour systemen:

 

Heb je van nature broze nagels, ben je een nagelbijter, beschadig je je nagels tijdens het werk of ondervind je andere problemen?

Of ben je je ervan bewust dat je nagels veel te verduren krijgen door de weersomstandigheden, werk of stress?

Dan is nagelstyling het antwoord op jouw problemen!

 

• Heb je mooie gezonde natuurlijke nagels en draagt u ze graag kort? Wenst u bij elke outfit een andere kleur? Geen probleem dan ben je met een manicure aan het juiste adres! En met de Longwear Nail Colorfix Technology van Pronails zit u gebeiteld! Deze kan u zelf ook thuis lakken met een professioneel resultaat en kan u zelfs 1 week lang genieten van zijn mooie dekking.

 

• Heeft u mooie natuurlijke nagels en draagt u ze graag kort? Of wil u een gezonde, niet beschadigende nagelservice die uw nagels voedt en verstevigt? Wil u zelf kunnen bepalen wanneer u de kleur verwijderd of een volgende afspraak maakt? Met de Sopolish protect & peel kan dit allemaal! U krijgt hiermee een versterkende en voedende nageltherapie waarbij uw nagels minstens 2 weken perfect gelakt ogen.Sopolish heeft een blijvende glans. Het wordt aangebracht zoals nagellak, hardt zeer snel uit onder LED licht en wordt snel verwijderd dankzij het soak-off of peel-off system zonder beschadiging aan de natuurlijke nagel. Zonder buffen, zonder frezen, zonder vijlen, met volledig respect voor de natuurlijke nagel.

 

• Bent u niet tevreden over uw natuurlijke nagels en wil u ze graag verbeteren en/of verlengen? Houdt u van bijzondere nail looks? En houdt u van perfect ogende nagels tot aan uw volgende afspraak? Met gelnagels kunnen natuurlijke nagels geperfectioneerd worden tot de lengte en vorm die de klant zelf verkiest, krijg je een mooi resultaat tot de bijvulling en heb je oneindig veel mogelijkheden qua nail looks. Dit Nail Colour systeem zorgt voor mooie nagels voor wel 4 weken!

 

Heeft u graag dezelfde kleur op uw handen als voeten? Dit kan! Pronails Longwear kleuren zijn volledig gematched aan Sopolish en Gel kleuren!

 

Je keuze tussen de 3 technieken nog niet gemaakt? Doe dan zelf de test via onderstaande link:

http://www.pronails.com/myPersoNAILity

 

Your PersoNAILity discovered? Maak dan snel een afspraak!

Ontharingen

Voor ontharingen heb ik gekozen voor de producten van Depilève.

 

Depilève is met zijn wereldwijd merk en zijn ruime ervaring uitgegroeid tot één van de top ontharingsmerken. De verscheidenheid aan wax binnenin Depilève maakt het mogelijk om elk huidtype op een juiste manier te behandelen.

Het uitgebreide gamma van Pré- & Post-epil producten zorgt voor een uitstekende voorbereiding & naverzorging van de huid, met een gladde huid als oppervlak & als resultaat.

Met Depilève zit u dus gebeiteld!

 

De striphars kleeft zowel aan de haren als aan de huid, bij deze techniek worden de haren verwijderd door middel van een strip. De filmhars kleeft enkel aan de haren, waardoor de filmhars meer geschikt is voor de gevoelig zones. Zo wordt de kans op huidirritaties op deze gevoelige huid beperkt.

Bijgevolg zal de behandeling minder pijnlijk zijn in vergelijking met een behandeling op basis van striphars.

 

Een bijkomende reden, is dat de huid met de filmhars niet beschadigd of gepeeld wordt en zo de kans op pigmentvlekken verminderd wordt. Dit is vooral belangrijk bij epilaties in het gelaat.

 

Uw schoonheidsspecialiste is de meest aangewezen persoon om de juiste keuze tussen strip- & filmhars te maken.

 

Waarom niet gewoon scheren?

 

Bij het scheren wordt enkel het deel van het haartje verwijderd dat zich boven het huidoppervlak bevindt. Daardoor zijn de haren ook sneller terug zichtbaar/voelbaar. Door het afsnijden van de haren, worden deze ook gestimuleerd tot overproductie waardoor de haren steeds sneller en schijnbaar dikker teruggroeien. Verder kan het ook voorkomen dat er meerdere haren uit 1 haarzakje groeien.

Bij een ontharing verwijdert men het volledige haartje met haarwortel en al. Er moet dus een volledig nieuw haartje gevormd worden onder de huid vooraleer deze zichtbaar/voelbaar wordt aan het huidoppervlak.

Dit is de reden waarom de haren bij een ontharing met hars langer wegblijven dan wanneer men scheert.

 

Bovendien zullen haartjes dunner & lichter zijn en dus minder opvallen dan haartjes die telkens worden geschoren.

Zit er nog geen nieuwe haarwortel klaar tijdens de volgende ontharingsbeurt, dan is de kans groot dat het haartje voorgoed wegblijft, waardoor je dus na verloop van tijd zelfs afname zal zien in het aantal haren!

Hoe kan ik ingegroeide haren voorkomen?

 

Ingegroeide haren kan u voorkomen door de huid regelmatig te peelen. Wanneer de huidlaag te dik is geworden is het nieuwe haartje te zwak om door te breken.

Verwijdert u regelmatig de dode huidcellen door te scrubben, dan houdt u de huid soepel en dun & geeft u de haartjes de kans om door te breken.

 

Tip: Heeft u toch nog last van ingegroeide haren? Vraag dan zeker naar Folisan van Depilève. Dit product werd speciaal ontwikkelt om ingegroeide haren tegen te gaan.

Pedicure

Elke mens, man of vrouw, jong of oud, heeft baat bij een goede voetverzorging!

 

Veel mensen besteden weinig aandacht aan hun voeten. Waarom zouden we immers langsgaan bij een pedicure als we geen last of pijn hebben?

Nogthans moeten we ons realiseren dat onze voeten ons hele lichaamsgewicht dragen en dit een hele dag door. We lopen gemiddeld 8.000 tot 10.000 stappen per dag, dat is in een heel mensenleven gemiddeld 185.000 kilometer! Hiermee kan je maar liefst 4x rond de wereld lopen!

 

Onze voeten krijgen dus veel te verduren! Wanneer je niet regelmatig naar de pedicure gaat, kun je klachten krijgen zoals bijvoorbeeld pijn in de voeten, eelt, likdoorns, ingescheurde nagels, tunnelnagels, ingegroeide nagels of pijnlijke kloven. Vrouwen krijgen zelfs tot 4x meer last van voetproblemen dan mannen. Dit komt vooral door het dragen van (vaak te hoge) hakken. Ook een zwangerschap geeft bij veel vrouwen voetproblemen.

 

Wanneer er zich dan voetproblemen voordoen, gaan we ongemerkt van houding veranderen, waardoor er knie-, heup-, rug- of zelfs halsklachten kunnen ontstaan.

 

Door een goede & regelmatige verzorging kan je deze problemen voorkomen. Een voetverzorging is dus niet enkel zéér belangrijk, het voelt ook heerlijk aan en het ziet er verzorgder uit.

 

Wat kan je thuis al zelf doen?

 

Heb je veel gestaan of gelopen en heb je daardoor pijnlijke voeten? Dan kan een voetenbad al veel verlichting bieden!

Week je voeten gedurende 15 min met bijvoorbeeld bruistabletten. Hierdoor zullen je voeten weer ontspannen en als herboren aanvoelen. Droog hierna je voeten overal goed af en gebruik een puimsteen of voetenrasp om lichte eeltvorming te verwijderen. Hierna kan je je voeten insmeren met een voetencrème. Vraag aan je pedicure welke voetencrème geschikt is voor jouw voeten.

Heb je echter veel & snel last van eeltvorming, diepe & pijnlijke kloven, ingescheurde nagels, of andere problemen? Dan kan je beter naar de pedicure gaan.

 

Maar wat doet een pedicure dan?

 

Een pedicure zal bij het bezoek, eerst de voeten bekijken en samen met jou bespreken welke pedicure behandeling het meest voor jouw voeten van toepassing is.

Hij/zij zal jouw voeten optimaal verzorgen door onder andere:

* het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten

* het verwijderen van likdoorns

* nagelproblemen oplossen

* het verwijderen van eelt

* vrijmaken van nagelwallen en verzorging van de teennagels

* knippen en frezen van de nagels op de juiste manier

* het geven van advies

 

Welke behandelingen kan ik bij Silke ondergaan?

 

Pedicure

 

* het knippen & frezen van de nagels

* verzorgen van nagelriemen, nagelwallen en nagels

* verwijderen van eelt, likdoorns, e.d.

* oplossen nagelproblemen

* geven van advies

* Voetmassage met voetencrème als afsluiter van de behandeling

 

Voetverzorging

 

* Knippen & frezen van de nagels

* verzorgen nagelriemen, nagelwallen & nagels

* lichte eelt verwijderen dmv voetenrasp

* geven van advies

* Voetmassage met voetencrème als afsluiter van de behandeling

 

Nagelcorrectie Podofix

 

De Podofix actieve plakbeugel kan voor nagenoeg alle soorten van vervormde, pijnlijk ingegroeide of gekrulde nagels gebruikt worden. Daarnaast wordt de toepassing van de Podofix-nagelbeugel aangeraden bij de behandeling van hypergranulatie en likdoorns in de nagelwal. De Podofix-beugel is ook geschikt voor cosmetische correctie van misvormde nagels.

 

Afhankelijk van de omstandigheden blijft de podofix actieve plakbeugel op de nagel zitten voor een periode van twee weken tot enkele maanden en kan daarna vervangen worden door een nieuwe beugel tot het gewenste effect van de behandeling is bereikt.

 

De Podofix actieve plakbeugel wordt geplaatst op, of net achter, het gebied van de nagel waar de pijn onstaat. De grootte van de beugel moet zodanig worden gekozen dat de beugel zo dicht mogelijk geplaatst wordt bij de nagelwal aan die kant waar de pijn is maar in geen geval daar voorbij uitstekend. Als de trekkracht van één beugel niet voldoende is, kunnen twee Podofix-beugels achter elkaar op de nagel worden geplaatst.

 

De Podofix actieve plakbeugel bestaat uit een elastisch kunststof voetje dat op de nagel wordt gelijmd en een activeringsdraad die de beugel aantrekt nadat deze op de nagel is gelijmd. Na het aanbrengen ligt de draad in de uitsparing van de kunststof voet en kan deze glad verzegeld worden.

 

 

Shiatsu/Acupressuur

Het Japanse woord Shiatsu betekent letterlijk vingerdruk. Dit is een nieuwe benaming voor de oudste vorm van geneeskunde ter wereld, nl genezen door middel van je handen. Iedereen heeft die kracht 'in zijn handen' en reageert er ook op.

 

Volgens de Chinese geneeskunde ben je, als je verwekt wordt, een energieveld. Het menselijk lichaam vormt zich om dat energieveld. Je bent dus in de eerste plaats een energie. Jijzelf als energie èn de energie waaruit je bent ontstaan, zijn hetzelfde. En datzelfde lichaam wordt ook gevoed door die energie. In China kreeg deze energie de naam Qi, in Japan noemen ze deze Ki en in andere culturen kregen ze nog een andere naam mee. Maar het gaat echter steeds over dezelfde basisenergie.

 

Meridianen zijn volgens de Chinese geneeskunde de energiekanalen in het lichaam waardoor de Qi, de levensenergie, stroomt.

Stel je een meridiaan voor als een beekje of een rivier. Het water in die beek stroomt door je lichaamslandschap en volgt daarbij de meest natuurlijke weg. Het water in die beek is de Qi die je doet leven. In ideale omstandigheden is er genoeg energie op de juiste plaats en stroomt de beek zonder opstoppingen.

Als er echter een tekort of een teveel aan Qi, of als er sprake is van stagnatie van de levensenergie (de beek is verstopt), word je ziek.

 

Op de meridianen liggen punten waarop de Qi-circulatie in het lichaam kan worden beïnvloed. Zo kan een teveel aan Qi worden verminderd, een tekort worden aangevuld of kunnen opstoppingen in de circulatie worden opgeheven.

 

Bij shiatsu oefen je dus druk uit met je handen om zodoende de natuurlijke, inwendige lichaamsenergie te herstellen, ziekte te bestrijden en gezondheid te bewerkstelligen.

De 'gever' oefent kalm en ontspannen met hand, duim of elleboog druk uit op een aantal punten op het lichaam van de 'ontvanger' en doet een aantal draaibewegingen met zijn/haar armen en benen. Zodanig dat op subtiel niveau de energie van de 'ontvanger' een grote verandering ondergaat.

 

Door dus via de drukpunten invloed uit te oefenen op het energiesysteem, kan een zieke of kwaaltjes worden "genezen".

 

Shiatsu gebeurt gewoon gekleed. Je draagt dus best ruimzittende katoenen kleding (geen jeans). Spannende kleding veroorzaakt belemmering voor de draaibewegingen & stretches. Juwelen laat je best thuis.

 

Wil je zelf eens ondervinden wat shiatsu/acupressuur voor jou kan betekenen? Kom dan snel aan den lijve ondervinden wat de effecten zijn!

Paraffine

Heeft u last van droge handen, winterhanden of kloven? Dan is een paraffine behandeling voor jou een aanrader!

 

Door de paraffine worden uw handen geïsoleerd en neemt de doorbloeding toe. De warmte zorgt ervoor dat de poriën gaan openstaan, waardoor er een betere opname van de verzorgende producten plaatsvindt. Zo wordt ook het vochtgehalte van de opperhuid weer op peil gebracht en zorgt een paraffine behandeling meteen voor een zichtbaar en voelbaar resultaat. Handen en voeten voelen zijdezacht aan na de behandeling. Ook spieren zullen beter ontspannen door de warmte en pijnlijke gewrichten kunnen minder gevoelig worden. Ook kunnen de behandelingen worden toegepast bij een oudere huid, zwakke of droge nagels, bij vastzittende nagelriemen, reumatische handen of artrose. Kortom iedereen kan baat hebben bij een paraffine behandeling.

 

Hoe werkt een paraffine behandeling?

 

Eerst worden de handen gereinigd om vervolgens een zachte, niet-irriterende peeling te ondergaan. Hierdoor wordt de huid zachter en wordt de opname van de Collageen Elastine Plus en andere actieve ingrediënten gedurende de paraffine behandeling beter opgenomen.

Daarna wordt de Collageen Elastine Plus crème ingemasseerd. Deze combinatie heeft een diepe voedende & genezende werking. Ze verbetert de textuur en soepelheid van de huid & stimuleert de aanmaak van nieuwe elastine.

Wanneer de handen zijn ingesmeerd worden ze één voor één ondergedompeld in het warme paraffinebad. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met plastic. Daarover gaat een badstofhandschoen om de warmte te kunnen vasthouden. Dit laten we 10 minuutjes inwerken. Hierna wordt de paraffine verwijderd.

Je handen voelen meteen zijdezacht aan!

 

Nagelstyliste

Basis

Nieuwe set gelnagels (incl. verlenging) € 60,00

Nieuwe set gelnagels (excl. verlenging) € 50,00

Vanaf 01/01/2018 wordt er niet meer verder gewerkt op producten van andere nagelstylistes, hierbij wordt de volledige gellaag verwijdert & wordt de prijs van een nieuwe set aangerekend.

Nieuwe set gelnagels handen + voeten (incl. verlenging) € 85,00

Nieuwe set gelnagels handen + voeten (excl. verlenging) € 75,00

 

Gel op tenen € 30,00

 

Bijwerking handen (French/Color/Naturel) € 35,00

-> vanaf 2 kleuren + € 1,00/kleur

Bijwerking gelnagels handen + voeten € 60,00

 

Reparatie tijdens bijwerken [vaste klanten] (excl. verlenging) GRATIS

Reparatie behandeling (French/Color/Naturel) € 5,00/nagel

 

Verlenging van een nagel € 1,00/nagel

 

Nail art

Rhinestones (per 2st.) € 1,00

Stickers/Stempels (per 2st.) € 1,00

Zelf tekenen (per nagel) € 1,00

 

Verwijdering

Verwijderen gelnagels voeten/handen € 15,00

Verwijderen gelnagels + mini manicure of voetverzorging € 25,00

Verwijderen gelnagels voeten + pedicure € 30,00

 

Sopolish

Sopolish handen/voeten € 30,00

 

Manicure

Manicure € 20,00

Spa Manicure € 30,00

Nagels lakken bij manicure + € 5,00

Nagels lakken € 15,00

 

Pedicure

Basis

Pedicure behandeling € 25,00

Pedicure behandeling op verplaatsing + € 5,00

Pedicure behandeling + gelnagels plaatsen € 50,00

Voetverzorging € 20,00

Voetverzorging + gelnagels plaatsen € 45,00

Nagels lakken bij pedicure of voetverzorging + € 5,00

Nagels lakken € 15,00

 

Podofix

Podofix nagelbeugel € 10,00

 

Ontharingen

Striphars

Onderbenen/bovenbenen € 16,50

Onderbenen + bovenbenen € 28,00

Armen € 15,00

Rug + schouders € 41,00

Buik of borst € 25,00

 

Filmhars

Oksels € 14,00

Bovenlip € 9,50

Wenkbrauwen € 9,50

Bovenlip + wenkbrauwen € 13,00

Armen € 16,00

Onderbenen/bovenbenen € 25,00

Onderbenen + bovenbenen € 35,00

 

Paraffine

Paraffinebad behandeling € 15,00

 

Shiatsu/Acupressuur

Shiatsu ontspanningsbehandeling (+/- 60 min) € 55,00

Acupressuur klachtenbehandeling volgens TCG methode € 55,00

Fotogallerij

 

OPENINGSUREN:

 

Maandag: 13u - 20u

Dinsdag & woensdag: 8u - 20u

Donderdag: 8u - 16u

Vrijdag: 8u - 17u

 

Enkel op afspraak!

 

 

BE0535.936.381

 

CONTACT:

 

Silke van der Meulen

Ekilibrium

 

Humbeeksebaan 131

1980 Zemst-Laar

België

 

E-mail: info@ekilibrium.be

Booken: http://ekilibrium.simplybook.it

Tel.: 0478/75.55.23

 

Copyright © All Rights Reserved